Diensten

Header Diensten

Een heel breed georiënteerde drukkerij
Drukkerij Gijsemberg is van alle markten thuis:  tijdschriften, huisstijlgidsen, boeken, verzenddocumenten, brochures tot krantenformaat…  “We drukken voor iedereen die drukwerk nodig heeft”.

foto

Het betere werk met advies
Gijsemberg overleeft alle stormen in de sector dankzij zijn focus op kwaliteit en service.  “We onderscheiden ons met drukwerk waar begeleiding voor nodig is, minder gestandaardiseerd opdrachten, het meer persoonlijke werk. Daar komt natuurlijk wat overleg en advies bij kijken. Die tijd nemen we.”

Grote kleine drukker
In het team zit een massa expertise.  Drukkerij Gijsemberg heeft ongeveer 35 mensen in dienst. Van wie 15 drukkers, 9 mensen in de administratie, 6 mensen voor de prepress – en ook 2 voltijdse en 4 deeltijdse grafisch ontwerpers! Niet vergeten: de chauffeur voor dringende bestellingen. Er staat een machinepark met een waarde van ruim 5 miljoen euro: 5 drukpersen, 3 digitale persen en heel wat randapparatuur.

“We zijn zoals we zelf zeggen ‘een grote kleine drukker’. We combineren de capaciteit en competentie van een grote drukker met de soepelheid, beroepsfierheid en service van een kleine drukker.”

ABOVE ALL…
TOEGEVOEGDE WAARDE.
DIE ZORGT VOOR
KLANTENBINDING

IK KOM TERUG!
Onze klanten appreciëren ons advies en onze expertise om ook ‘buiten de lijntjes te kleuren’.
Die extra inspanning rendeert, weten we al jaren.

  • Genaaide gebonden bedrijfsbrochure
  • Deze genaaide gebonden catalogus kreeg een omslag die veredeld werd met mat laminaat en extra zilverfoliedruk op de omslag.
  • Een stalenboek in hardcover met op gemaakt bevestigingssysteem.
  • verpakkingsdoos op maat